okj_kepzes_6 (3)

Manapság sokat lehet hallani az oktatás színvonaláról. Ha nem szeretnél csalódni, érdemes elolvasni azt a rövid kis cikket a műkörmös hirdetésekbe beépített buktatókról: Műkörmös tanfolyamok
A képzőintézmények egyik fő érve a hallgatók megszerzéséért, a minőségi képzés ígérete. A lenti linkeken valóban a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő képzéseket találsz. Magyarországon szinte egyedülálló módon, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve, nemzetközi standardokra építve. A képzőintézmény az Elite Cosmetix Kft. a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált (Nytsz: 01-0427-06). Az iskola QES minősített képzőközpont, jogosult a diplomákon (oklevél) a QES Certified Expert megjelölést használni. A hallgatók sikeres vizsga esetén magyar, és igény esetén angol nyelvű tanúsítványt kapnak.

Tekintsd meg képzéseinket a Műköröm TV-n: Műkörömépítő tanfolyamok, vagy nyerj képet OKJ tanfolyamunkról egy rövid videóból: OKJ műköröm tanfolyam

Oktatóink a felnőttoktatásban nagy tapasztalattal rendelkező Olimpiai-, Európa- és Magyar Bajnokok, szakmájuk elismert képviselői.

A lenti képzések tanulói rendszeresen elnyerik az országos tanulói versenyek első díjait, valamennyi helyezésének többségét.

Drámai MOSOLYVONAL porcelánból
PORCELÁN gyakorlati továbbképzés
Szalon köröm – zselés építés és díszítés
CSISZOLÓGÉP továbbképzés
ZSELÉS Gyakorlati tanfolyam
Zselés manikűr technikák
Körömdivat – ruhadivat tanfolyam
Alap SZÍNES ZSELÉS Díszítés tanfolyam
SZÍNES ZSELÉS díszítések, szalonminták
Körömágy-hosszabbítás képzés
Hivatalos Gél Lakk technika képzés
Kombinált díszítések Gél-Lakkal
Francia szalonköröm készítés akrillal
Alap színes zselés díszítő képzés
Gél lakkozás tanfolyam